En son konular
Arama
Kimler hatta?
Toplam 0 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 7 kişi C.tesi Haz. 13, 2009 4:40 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
| Ezgi ~ | ||||
| Nayde | ||||
| FatmanuRock | ||||
| queen_avriL | ||||
| Ashlee HathoR | ||||
| EsRa | ||||
| Numß* | ||||
| avril-meltem | ||||
| † zhazha † | ||||
| lokumum_avril |
avril dan kasımda çıkması beklenen yeni albüm
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
avril dan kasımda çıkması beklenen yeni albüm
"Artık Rockçı Kız Değilim"
Avril Lavigne, dördüncü stüdyo albümünde müzisyen kişiliğinin sakin tarafını ortaya çıkartacak.
Avril Lavigne, dördüncü stüdyo albümünde müzisyen kişiliğinin sakin tarafını ortaya çıkartacak."Şarkıların çoğunu akustik kaydettik. Sadece akustik enstrümanlar ve benim vokalim var. Daha önce yaptıklarıma hiç benzemiyor. Bu bir pop-rock albümü değil. Duygularım ön planda olsun istedim. Gerçekten şarkı söylemeyi istedim. Bu yüzden de kayıtlarda sadeliğe önem verdik. Akustik gitar üzerine vokal kaydetmekle başladık işe. Performanslarımın bu şekilde olmasını daha çok seviyorum. Bu nedenle böyle bir albüm yapma ihtiyacını hissettim." diyor Avril Lavigne.Avril Lavigne'in yeni albümü 17 Kasım'da piyasaya sunulacak.
Avril Lavigne, dördüncü stüdyo albümünde müzisyen kişiliğinin sakin tarafını ortaya çıkartacak.
Avril Lavigne, dördüncü stüdyo albümünde müzisyen kişiliğinin sakin tarafını ortaya çıkartacak."Şarkıların çoğunu akustik kaydettik. Sadece akustik enstrümanlar ve benim vokalim var. Daha önce yaptıklarıma hiç benzemiyor. Bu bir pop-rock albümü değil. Duygularım ön planda olsun istedim. Gerçekten şarkı söylemeyi istedim. Bu yüzden de kayıtlarda sadeliğe önem verdik. Akustik gitar üzerine vokal kaydetmekle başladık işe. Performanslarımın bu şekilde olmasını daha çok seviyorum. Bu nedenle böyle bir albüm yapma ihtiyacını hissettim." diyor Avril Lavigne.Avril Lavigne'in yeni albümü 17 Kasım'da piyasaya sunulacak.
illegal_btl_avril_fun- Yeni Üye

Rep Gücü: 3
Geri: avril dan kasımda çıkması beklenen yeni albüm
Avril acustikleri cok güzel söylüyor bence (: Güzel bir albüm olacağına eminim yaparsa en iyisini yapar (: Albümü sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler (:

queen_avriL- Yeni Üye

Rep Gücü: 152
Geri: avril dan kasımda çıkması beklenen yeni albüm
Evet Akustik performanslarını bende beğenirim.
Bakalım nasıl bişey olucak
Bakalım nasıl bişey olucak

Nayde's Rock
Similar topics» AvriL Lavigne 'Yeni Parfüm' Çıkartıyor ~ Forbidden Rose
» Yurtseven Kardesler-Yakinda Yeni Albüm Cikcak
» Avril Hakkında Bilinmeyenler
» Avril Lavigne - Girlfriend mp3 indir
» Agire Jiyan - [4 Albüm]
» Yurtseven Kardesler-Yakinda Yeni Albüm Cikcak
» Avril Hakkında Bilinmeyenler
» Avril Lavigne - Girlfriend mp3 indir
» Agire Jiyan - [4 Albüm]